Post by tiadenpaivitur on Feb 15, 2022 11:54:44 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogoči božji način ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Veliko napak, če bi to težavo odpravili, bi bila to lahka igra s 5 zvezdicami ...
Bus Simulator : Ultimate Simulation czm
ne vem zakaj, toda po posodobitvi ne morem niti zagnati načina brez povezave, morda je moja naprava, ali mi lahko pomagate s tem
Tvoj drek nw dela🐒🐒
Meni je v fajn avtobus e
Za en drek igra ker ko prideš v igro ni STARTA
Ljubil sem
to je natančna in odlična igra, vendar imam težavo s tem, kako se igra ne bo končala, ko prispemo v Oakland, tudi če sem že odlično parkiral? lahko pride do napake. bo dal 5 zvezdic, ko bo popravljeno.
Igra je dobra, ampak kaj za vraga? Ne morem parkirati svoje 1. misije, skoraj parkiram pravilno, vendar se nič ne zgodi 😤😤
Super igra😇😇
Cat Run - Run Game Educativos qre
Bus Simulator : Ultimate Simulatsioonmängud bbu
Igra je zelo dobra. Ampak potrebujete izboljšavo, najprej popravite prekinitveno zakasnitev, ki se pojavi v igri, v tem primeru se bo igra zataknila za sekundo in tudi zvok se je zataknil, potem pa normalno.... druga stvar je, da se prometni signal... obarva rdeče v zeleno in neposredno in obratno, v tem primeru ne vem, kdaj postane rdeča in veliko tym moram dati kazen...to je frustrirajuće, zato prosim dodajte rumeno luč, da obvestim, da lučka kmalu postane rdeča. Upam, da boste ukrepali glede tega vprašanja...
Igra je bila lepa, a ko končate s svojimi potovanji in boste parkirali svoj avtobus, je samo pisalo, parkirajte svoj avtobus pravilno, tudi če ga pravilno parkirate, se ne odziva.
Igra je zabavna in vse to, vendar sem jo pred časom izbrisal in jo znova prenesel, a ko sem prispel na cilj, se zdi, da ne morem "parkirati" na pravi način, da bi svoje potnike spravil iz avtobusa, da bi končali svojo misijo. Če gre za napako, jo popravite, bilo je zabavno, vendar ne morem zaslužiti denarja za nadgradnjo svojega avtobusa
Kul igrica Samo dodajte slovensko mesto prosim.
Dobra igra👍
Najboljši nadzor igre in spodbujanje potencialnih strank. Enakovredne mobilne igre še ni. Zmanjšano 5 zvezdic na 4, ker so skladbe zelo podobne. V ZDA so vsi vstopi, izstopi in glavna avtocesta enaki. Prosim, preglejte to. Delajte na progah, ki jih bo ta igra letela.
neverjetno je, čeprav nakup novega avtobusa zahteva veliko denarja
Kul igra
Bus Simulator : Ultimate Simulatsioonmängud bbu
Bus Simulator : Ultimate Simulazione vrm
Odlična igra samo hitrejše nalaganje
Bus Simulator : Ultimate Simulation zqin
Dobra igra, vendar bi morala obstajati možnost povečanja velikosti gumba za upravljanje na volanu. Je premajhen
bruhhh zdravo?? prispem na cilj in nato parkiram 20 minut še vedno ne morem popolnoma parkirati ? prosim popravi to se ne more končati, kako igrati.....
hm.. smo prispeli?? igra mi ne dovoli končati, čeprav sem očitno parkiral avtobus na postaji prihoda?? zadnjič, ko se to ne zgodi, prosim, hitro popravite to težavo, hvala.
Užival sem v igri. Toda kot vidim pri drugih igralcih, je napaka pri prihodu na postajo. Poskusil sem še enkrat, potniki še vedno ne gredo. Poskušal sem ga popolnoma parkirati, vendar ni šlo. Glede tega ne morem storiti ničesar, zato bom odstranil. upam da popraviš.
Čudovite kontrole, gladko igranje. Resnično priporočam drugim, da ga dobijo, saj se po mojem mnenju dejansko zdi resnično. Toliko stroškov avtobusov in res je enostavno dobiti denar. Ne zmrzne. Vendar sem imel morda napako ali napako. Ker ko želim parkirati v zeleni pravokotnik in sem parkiral odlično, se zdi, da igra vidi, da še vedno nisem parkiral. Ampak na splošno je to čudovita igra! Nadaljuj!
Najboljša igra. Boljše igre še nisem imel samo en problem je. Bankovce se hitro dobiva kovance pa prognozo
Zato ker ima denar
Dobro je, vendar so ceste zelo podobne in ko grem v Božiček ana brez povezave, mi ne dovoli ničesar, zato je treba to popraviti, in vedno me odstranjuje iz aplikacije, če lahko to popraviš, prosim. Vem, da to ni moja naprava, ker imam res dobro napravo.
za nič
Prosim, popravite to čim prej. Tudi če sem že večkrat parkiral svoj avtobus naravnost, še vedno ne morem spraviti potnikov noter ali izstopiti. Obožujem igro, vendar me ne sili v to.
Zelo lepa igra, res čutim, da vozim pravi avtobus. Igra je zelo gladka in je najboljša simulacijska igra avtobusa. Hvala 😃😎✌️🤟✌️
Dobra igra, ampak ko pridem do cilja in sem poskušal parkirati, ne bo parkiral, potrebujem veliko minut, da ga parkiram, vendar ne bo, zato sem obtičal na ravni 1 idk, kaj je problem zaradi mojega avtobus je majhen ALI NEKAJ SE JEZIM
To je res super, da nobena druga simulatorska igra na svetu ni tako odlična kot ta. To je tako realistično, osvežujoče in sproščujoče. res mi je bilo všeč. Moraš poskusiti tudi ti.
Res mi je všeč ta igra. Obožujem avtobuse. Želim si, da posodobite New York City, postavite klobuk, ki izgleda kot država, kot je severni New York, če lahko Bog naredi most ali predor, kot so mi všeč tisti mostovi, kot so mi bili pred Turčijo, ki bi bodite super, a vse ostalo je res dobro. V tej igri sem užival. V redu, všeč so mi posodobitve, da sem dodal nov avtobus, in upam, da boste dodali več novih avtobusov, vendar za ameriško stran igre, če lahko dodate nove posodobljene mostove Bridges
Dajem mu tri zvezdice, ker mi, ko pridem na cilj, pove, da parkiram popolnoma, ko sem že pravilno parkiran
Dal bom 5 zvezdic, če to popraviš. Ko na nivoju 1, ko parkiram avtobus. Potnik ne bo šel ven niti sem dal 100persent še vedno ne dela prosim popravljeno to druge stvari so dobre. Dober grafični in dober krmilnik.
Všeč mi je ta igra, moja najljubša je do zdaj. Nisem pa vsem dal 5 zvezdic, ker ko se vozim in pridem na cilj, potniki ne zapustijo avtobusa. Poskušam popraviti svoj položaj, tudi ko je dober, vendar še vedno ne gredo. Prosimo, odpravite to težavo. Všeč mi je tvoja igra!
V mestu ali mestu mora biti nekaj realistične grafike. Vse postaje in mesta so enake v mnogih državah. Vsako mesto ima isto pot in avtobusna postajališča so kot vasi. To lahko spremenite in je lahko bolj resnično
Oh hm... ta igra me ne pusti notri... Ampak obstaja več razlogov 1. Lahko grem v tvojo igro in čakal sem 10 minut, vendar ni delovalo, ne dovoli mi vstopa v igro samo belo vse v ozadju. ta igra ima več težav, popravite jo. Če popravite, vam bo dalo več zvezdic ⭐⭐
Bus Simulator : Ultimate Simulation czm
Lepa igra, vendar želim povedati eno stvar, prosim, začnite to igro na spletu, kot so lige med igralci, dirka vzemite to stvar v svoji igri. Hvala