(Android/iOS) ace savaşçı: modern hava savaşı kodlar dayanıklılığı artırır
Feb 15, 2022 12:14:11 GMT 2
Post by tiadenpaivitur on Feb 15, 2022 12:14:11 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ ace savaşçı: modern hava savaşı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ace savaşçı: modern hava savaşı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar dayanıklılığı artırır ▞▞▞
▞▞▞ ace savaşçı: modern hava savaşı 2022 version ▞▞▞
Bir yildiz kirma yazimlar vs olmamasi ve arkadasimla oyunyamamiz onun haricinde harika
Hani insandan memnun kalmaz, boşluğa düşer ya işten biraz fazla vakit ard uçakları indirimce. Etrafıma bir uçak kalmamış. uzaktan dört atlı yavaş yavaş yavaş. Kimden biri ne anlamadan yine kim tarafından vurulduğunu ilan ettiğini ilan etmek için yer yok kanka. Bul beni sonra da usulcamın şevkatli kollarına bıraktı kendini 😁 Binbaşı Can ♥️
Hero Tycoon Hry na hrdinov pcn
Çok güzel uçak oyunu sizde içinde içinde barındırılacak
War Wings'e çok benziyor. İçinde olmasını dilediğim tek şey daha özelleştirilebilir ayarlardı. Konumlarını değiştirmek için bazı düğmeleri sürükleyip hareket ettirmeyi çok isterim. Hızlanma düğmesi gibi, onu silah alanına yakın olacak şekilde hareket ettirirdim.
Oyun çok güzel fişleme nesnesinden çok güzel çok söz kötü şey kaplamaları oyun onun dışında çok şey
Bu harika bir oyun olmayı hedefliyor, ancak kontroller korkunç, bu da oynamayı son derece sinir bozucu hale getiriyor.
kazanmak için ödeyin demek istedin onun halesini
oyun cok güzel olmus ama biraz daha farklı seyler yeni haritalar veya mühimmat ve yeni ucaklar TUĞGENERAL™ ☺️
Bu oyunda bir sürü bug var. daha yüksek seviyede var mı oyun çalışmıyor...lütfen çözün..
lütfen oyuna başlamak için oyuna başlamaya başlamak için hazırlanmak için şimdiden başlamak istiyorum.
Oyunu gerçekten beğendim, ancak kontrollerin oyunda daha fazla seçeneğe sahip olmasını diliyorum, örneğin afterburner düğmesi onu afterburner için tutmak zorunda kalmadan kilitleyebilmeli veya kilidini açabilmelidir. Radardaki kilit, düşmanlara harika bir şekilde kilitleniyor, ancak radarın devre dışı kalmadığı ve radarın düşman jetini takip etmeye çalıştığı için düştüğüm zamanlar oluyor. Yine de o kadar kötü bir oyun değil. teşekkürler
İnanılmaz oyun. Kolay kontrol, ileri teknoloji ve uçaklar onu daha çekici kılıyor. Ama grafiğin daha fazla geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve kalkış ve iniş için bir pisti varsa daha ilginç hale getireceğini düşünüyorum. O yüzden 3 yıldız verdim.
Kimlik geri yüklenemiyor. Hediyeler için ödüller döndürülemez. Araba.
oyun elinize sağlık herkeze Güzel tavsiyevederim
Oyun harika ama kontroller oldukça zor... Elim ağrımasına rağmen uçak oyunlarımı oynadım uçak ekranımda uçuyor.. her türlü kontrolü kullandım. Oyunu oynayamayacaksam ne anlamı var? Lütfen kontrolleri güncelleyin
İyi oyun; 20 lvl'de oynanamaz. 20 lvl'ye ulaşmak için çok zaman harcadım, şimdi kampanya açtığımda oyun açık kalmıyor. Silindi.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Action gzkn
Farklı seviyeler için uçak alma sorunu olmasaydı 5 yıldız verirdim
Oyunu daha yuklemdim ama cooook iyi bir oyuna benziyo onun için herkeze tavsiye ederim
Çok kötü, ödül havuzunda konuşamıyorum çünkü görünüm seçeneğine dokunduğumda hiçbir şey olmuyor ve ayrıca oyun verilerini restoreld Id ile geri yükleyemiyorum.
Cihazımda sürekli kilitleniyor. Düzeltmenin bir yolu var mı? Güzel grafikler ve uçan simülasyon deneyimi
Madeni para satın almadan tamamlanamaz. Uçakları yükseltmek için seviyeleri tamamlayarak yeterli para kazanmıyorsunuz.
Size, silahları ateşlemek veya değiştirmek için atanmış bir düğme olmaması dışında harika bir oyun kumandası ile oynama seçeneği sunar, bu nedenle yine de ekrana dokunmanız gerekir. Düğme hiçbir şey yapmadığı için destek isteyemezsiniz. Potansiyel olarak iyi bir oyunu yok etmenin ne muhteşem bir yolu.
Harika başladı ama şimdi BS olmak. Sürekli saçmalamak zorunda kalıyorum ve aniden bir oyun kazanamıyorum. Daha gelişmiş dövüşçüye girmeden önce hiçbir altın kazanamıyordu. Onun dışında iyi bir oyun, şansınızı verebilirsiniz denemeye değer, dediğim gibi başlarda iyi eğlenceler. Belki de sadece bir çöküşte olduğumu umuyorum. Bir şeyler değişebilir, incelememi güncelleyin ve daha fazla yıldız iyi grafikler hızlı tempolu oyun deneyin
Merhaba geliştiriciler oyundan zevk alamıyorum gyro ayarlarını açıp ters ekseni aktif ediyorum oyunu oynuyorum ama dönüş kontrolleriniz ciddi şekilde kapalı. Sağa dönüyorum uçak sola dönüyor, sola dönüyorum uçak sağa dönüyor. Bu doğal bir hareket değil ve çok can sıkıcı bunu düzeltebilir misiniz bu sorun çözüldükten sonra 5 yıldız vereceğim teşekkürler.
Beklenenin üzerinde bir oyun. Akıllara durgunluk veriyor. Bu oyunu yaptığınız için teşekkürler. Bir sonraki güncellemenizde daha fazla harita, daha fazla silah ve daha fazla savaş uçağı eklemeye çalışmaktan başka bir şey yapmamanızı öneririm. Haritanın maliyetini biraz daha ucuza getirmeye çalışın. Bunun dışında her şey güzel. Oynanış, grafikler ve kontroller 'akıllara durgunluk veren' gibi. Cephane transferi gibi bir seçeneğiniz olsaydı, bir dahaki sefere manevra zamanlamasını biraz daha hızlı yapmaya çalışmak daha iyi olurdu. Güzel oyun 👍. Bu oyun için teşekkürler😊btw
Güzel bir oyun
hayir ben bir pilotum gercek pilotluk hassasiyeti olduğundani dusuk onun icinin ben pro oldum ve sildim cunku telefondan cikamiyordum beni kendine bağlamıştır
Oyun harika. Yaklaşık 3 haftadır oynuyorum ve keyif alıyorum. tho önerilerim var. Lütfen uçaklar için özelleştirme ve namlu ve diğer sert dönüşleri özgürce yapabileceğimiz ücretsiz kontrol simülasyonunu ekleyin.
İyi oyun konsepti. KÜÇÜK bir ace kompakt hissi verir. Yeni özellikler üzerinde çalışılması gerekir. Kontrol o kadar da kötü değil. Kampanya, oyunun ortasına geldiğinizde harika .games'lerin sıkılmayacağı DEĞİL. Çok oyunculu ruh hali kötü çünkü yüksek uçaklar ve silahlardan oluşan HACKED hesabının büyük bir varlığı.
Grafikler iyi ama oyun çöp.
Güzel oyun. Ancak tek bir görevde 2-3 dalgayı temizlemek gerçekten sinir bozucu. Oyun kolay olmalı. Ve 1 seferde sadece bir dalga orada olmalıdır. Gerçekten 3 dalgadan rahatsız oldum. 1 oyunda 15-20 uçak. gerçekten sinir bozucu
oyun gözəldi amma təyarəni idarə etmək bir az çətindir
OYUN ÇOK GÜZEL AMA EN ÖNEMLİ 3 YERİNDE SIKINTI VAR 1. BİR BOTUN HASARI BİZİM VURDUĞUMUZ HASARDAN 1000 KAT DAHA FAZLA 2. BOTLAR ÇOK KAFAYA TAKIYOR BEN KAÇIYORUM MÜBAREK NAMUS MESELESİ YAPIYOR YOK İLLA VURACAK 3. VEEVLANACAK ÖNEMLİSİ TASARACAK 3. VEEVLANACAK ÖNEMLİSİ YOK HEPSİ ZOR ZOR HEMDE ÇOK ZOR . İNDİRECEKSENİZ SİNİRLERİNİZE MUKAYET OLABİLEN BİRİSİ İSENİZ İNDİRİN (BENİM GİBİ OLMAYANLAR) . (10DK DAHA OYNASAYDIM TABLETİMİ KIIRACAKTİM🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬),